UFO NYT
 Efter at have bragt artiklen "UFO OVER LOHALS" modtog vi mails fra 2 forskellige personer med lignende oplevelser, - den ene af de 2 personer medsendte et billede af det de så den nat og objektet på det medsendte billede, svarer nøje til det 2 mennesker så over Lohals den 31.12.2008 kl. 18:26

Først modtog vi følgende brev fra Tine Gammelholm :

Hej Niels Hugo,

Da jeg her i formiddag, ledte aviser igennem på nettet efter aktuel begivenhed her i Århus, så jeg en artikel på forsiden af ekstrabladet vedrørende din oplevelse nytårsaften.

Jeg er ganske åndeløs, og har lyst til at skrive til dig, for den beskrivelse du giver, svarer præcis til den oplevelse jeg selv havde nytårsaften, flere timer sener udenfor vort sommerhus i løkkeby, mellem stengade og spodsbjerg.

Vi bor i Århus, men har sommerhus i løkkeby og opholder os temmelig meget på stedet, -- vi er på langeland næsten hver weekend året rundt.- Dertil kommer alle ferier og helligdage, så jeg vil mene at vi kender området og natte himlen ret godt.

Juleferien tilbragte vi i løkkeby og nytårsaften var min mand og jeg samt vore to børn og min ældre moster stort set alene i området, der var "liv" i et par huse på de andre veje, ellers lå alt mørkt, på nær vort eget hus, der var oplyst lyskæder i haven og olielamper på terassen.

I løbet af aftenen går vi gerne småture i området, for lige at få lidt luft og for at lade børnene smide et par kanonslag.
På en af disse ture ville min yngste datter ikke med og min mand meldte sig frivilligt til at blive hos hende, medens min søn på 10 år, min moster og jeg selv begav os afsted med en god lygte, da alt jo henlå i mørke.

Jeg vil tro at klokken har været et sted mel.21.30-22.30, men jeg er ikke helt sikker.- Det var måske lidt tidligere, for der var ingen nytårs skyts at se, hverken over tullebølle eller spodsbjerg - og slet ikke i området, som jo praktisk taget var menneske tomt.

På tilbagevejen, ser jeg pludselig en "stor stjerne" da vi er ud for et sommerhus, 2 huse fra vort eget-Den står lige over taget (østlig retning). Da jeg gør min moster opmærksom på denne og spørger hvad hun tror at det er for en stjerne, kommer den til vores store overraskelse nærmere og nærmere indtil den er temmelig stor, - med al sikkerhed ikke en stjerne- ej heller fly el. andet jeg kan komme itanke om. - Beskrivelsen er som du beskriver : orange gul , kuglerund og meget nøjagtig i retning- direkte mod os.
- Vi står stille- den står stille ! Min moster, som i min bandom fortalte om en oplevelse på botoftevejen,ved trnekær slot, en mørk vinteraften i 70èrne- udbryder straks, at det sikkert er en ufo, hvorpå jeg går i panik og vil hjem til huset og ind til familien !

Jeg hiver i min søn og stopper hans spørgsmål med en fastslåen af at det bare er et nødblus.

Det ved jeg udemærket godt, at det i hvertfald ikke er, for sådan et har jeg set flere gange tidligere og vi er slet ikke i nærheden af, at det ligner sådan et.

Vi står stille og betragter objektet i noget der minder om en evighed, men sikkert har været et par minutter og da vi begynder at gå-" går" den med !!

- Den bliver netop ikke mindre, daler ikke ned og slukkes ikke, bevare størelsen, den afstand den nu har til os-den er ca. på størrelse med en 2 kr.- og flytter sig så langsomt "sammen" med os, sådan at vi stadig ligesom bevæger os overfor hinanden.

Da vi når huset og går ind i haven, fortsætter den, sætter den farten lidt op og forsvinder ind over skoven, som ligger lige ved vort hus.

Jeg har ingen fornuftig forklaring på hvad pokker det var, det er ikke noget kendt.- Jeg har aldrig set sådan en før.

Jeg er sikker på at det er samme fænomen vi har set og synes at det er lidt sjovt at vi har gjort observationen ca. 30 km ??? længere sydpå nogle timer senere, samme aften.

Jeg ville blot bakke op om din beskrivelse og fortælle at vi altså så det samme, den aften og at det ikke var hverken et nødblus el.fly. - Jeg tror ikke at jeg ved hvad en kinesisk luftballon er, - men kan den "flyve" over så store afstande så hurtigt ? Og kan den styres ? - Denne kom tydeligvis fra stik øst, - altså ind fra langelandsbæltet og gik fra lille til stor på ret kort tid. - Derefter blev den stående stille - længe- og så ændrede den retning og gik langsomt sydpå sammen med os, hvorpå den satte farten op igen.

Jeg håber ikke at det blev for langt og kedeligt, ville som sagt bar at du skulle vide at vi også så "det".

De bedste hilsner,

Tine Gammelholm

8000 Århus c.

Dernæst  modtog vi følgende brev samt foto fra Cecilie i Sverige

Jeg kom lige forbi din blog omkring din ufo oplevelse og blev helt skræmt.

Jeg oplevede selv noget nytårs aften. Kl 00.06 heroppe i Ygskorset (Sverige) hvor jeg bor,
der oplevede jeg et orange lys på himlen som minder lidt om et nødblus. Den stod i en periode stille
på himlen, hvor den derefter begyndte sig at bevæge sig over himlen og fløj længere og længere
op.

Jeg sender et billed med i mailen som blev taget den aften af det orange lys.

Er det måske det samme som du så?

Mvh
Cecilie

 Herunder en forstørrelse af objektet.


  
  Besøgstæller