Lohals Musikfestival

Fredag d. 8. juli til Søndag d. 10. juli 2011

 

Lohals havn og by afvikler i dagene fredag d. 8. juli til søndag d. 10. juli 2011 en Musikfestival, hvor vægten lægges på folkemusik og her i særdeleshed irsk folkemusik.

 

Tranekær Musikforening samarbejder med Hou Kirke,  Lohals Borgerforening, Lohals Havn,  ”Banjens” Venner, værtshuset ”Den Gyldne Hund”, samt restauranterne Cafè Nordstrand, Cafè Smørstakken og Lohals Kro om at afvikle Musikfestivalen.

Der vil være musik på de enkelte restaurationer og på den åbne plads  foran ”Banjen.”på Lohals Havn. Ved regn rykkes ind i ”Banjen”. Derudover opstilles et stort telt på havnepladsen i forbindelse med ”Banjen”. Der er altså op til 4 mulige spillesteder.

Hou Kirke vil afslutte Festivalen med en koncert med irsk musik søndag aften.

 

Under musikfestivalen vil der være markedsboder på havnen, ligesom der vil være tilbud om grillstegt mad med tilbehør. Evt arrangementer for børn.

 

Når så mange går sammen om dette arrangement, er det for at understrege vigtigheden af, at der sker noget i Lohals. Byen er ikke ligefrem centrum i de kommunale og regionale udviklingsplaner.

En årlig tilbagevendende musikbegivenhed kunne medvirke til at fastholde liv i byen til gavn for handlende, beboere og turister. Området har store sommerhusbebyggelser samt Lohals Havn. Begge steder holder mange ferie.

Lohals Camping er desværre lukket for tiden, men vi håber den åbner igen. Den vil i givet fald blive et aktivt element i Musikfestivalen

 

Det foreløbige program er:

Fredag aften: Musik på restauranter og på den åbne plads/teltet eller i ”Banjen”.

Lørdag eftermiddag: Musik på den åbne plads/teltet.

Lørdag aften: Musik på restauranter og på den åbne plads/teltet eller i ”Banjen”.

Søndag eftermiddag: Musik på den åbne plads/teltet.

Søndag aften: Koncert i Hou Kirke

Der er fri entrè til alle arrangementerne

 

Det er hensigten at akkumulere et eventuelt overskud fra Musikfestivalen over årene, så pengene forsat bliver anvendt til dette formål.

Som det ses, er det et samlet Lohals, der står bag Musikfestivalen.

 

Lohals d. 27. juli  2010

 

Med venlig hilsen

_______________

Birger Printz

Tranekær Musikforening

Gyldenrisvej 11, Stoense Udflytter

5953 Tranekær

Tlf. 62551519 E-mail Apri@pc.dk

 


 
  Besøgstæller