Sommer fotokonkurrence !

Send fotos til post@lohals.dk, - og vind flere 100 kr. gavekort , du kan købe for, hos en af vore annoncører under "LOHALS ERHVERV", - jo flere fotos du mailer til Lohals.dk, - jo flere gavekort vil du vinde !!! - hvem vinder flest ?

Den 15 august lægger vi dine gavekort sammen og udbetaler beløbet, til den du har valgt, at indløse hele din gevinst hos.

Det hele handler blot om, at få hjælp til, at kunne bringe nogle gode fotos relateret til Lohals på Lohals.dk, men samtidigt få lidt sjov ud af det, - vi er meget taknemmelige for alle fotos, - der sendes ind,
- tak for det !

Vi har kastet 7 terninger 100 gange og lagt øjnene sammen, 28 var et af de tal der forekom oftes, derfor har vi udnævnt 28 til at være et vindertal. Hver gang vi bringer et foto du har sendt ind, så kaster vi de 7 terninger og resultatet bringes sammen med dit foto, giver øjnene sammenlagt 28, så har du vundet et gavekort til 100 kr. "Kan der ikke snydes" - jo ! ... men hver gang terningerne kastes, håber vi alle det bliver 28, for hvis ikke der kan vindes, så gider man jo ikke sende fotos ind VEL ! :-) ... Så vores højeste ønske ér, at du vinder  et gavekort, så ofte som muligt. Vi ser ! ...

LAD TERNINGERNE RULLE OG GOD FORNØJELSE ! :-)

OBS ! - Du kan også lægge dine fotos ind på FaceBook gruppen "VILD MED LOHALS" - hvis det er lettere for dig :-) .... Men husk at skriv "Til foto konkurrencen" - ellers har vi ikke ret til, at bruge dit foto !

 

  
  Besøgstæller