Dorte og Per fra Lohals Camping informerer :

 
NY HAVNEFODE
 

Siden d. 1. marts 2014 har Per Vigsø været havnefode i Lohals. Om dette kommer til at betyde mere solskin tør han dog ikke love.

Men målsætningen er at få vores gæstesejler til at blive en dag ekstra i Lohals havn. Dette har betydning for hele Lohals, idet gæstesejlerne derved vil handle mere i de lokale butikker. Men det kræver naturligvis noget, at få gæstesejlerne til at blive mindst en dag ekstra. Derfor vil der sommeren igennem være forskellige aktiviteter som gerne skulle kunne holde sejlerne ekstra dage.

Hver gang en ny sejler kommer i havn vil sejlerne få en informationsseddel over hvad der sker de kommende dage. Fx har Tessa lovet at begynde med byvandringer igen, hvor hun fortæller om den lokale historie. De forskellige butikker/spisesteder kan også informere om nye tiltag eller fx tilbud på informationssedlerne.

Derudover vil der komme aktiviteter som snobrødsbagning og rundbold på havnen. Som noget nyt i Lohals kan man fra sommeren 2014 også Geocaching. Lokale kræfter allerede nu er ved at laver ruter som gerne skulle kunne bruges af gående, løbende og cyklende gæster.

Men skulle nogle have ideer til yderlige aktiviteter tages disse positivt imod.

Skulle du/I have ideer, tiltag eller tilbud kontakt da Per på 20 49 78 13 så disse kan informeres ud til vores gæster i byen.


Med venlig hilsen

Dorte og Per
Lohals Camping

  


 
  Hit Counter