EFTERLYSES PÅ LANGELAND, - VI EFTERLYSER 55 LANGELÆNDERE, DER VIL MED PÅ BUSTUR TIL KØBENHAVN, TIVOLI OG "DEN BLÅ PLANET" ! :-) ... Fordi Vi er herligt "Vild med Langeland" og bor fast på Vor skønne Ø, er Vi ikke nødvendigvis afskåret fra Storbyens glæder. At bo på Langeland er ikke nødvendigvis et enten eller, men kan være et både og, hvor Vi nyder det bedste af to forskellige verdener. FaceBook grupperne "Vild med Langeland" og "Vild med Lohals", - vil i samarbejde med Lohals Turist og Lokal Forening, - gerne lodde, om der er stemning for en fornøjelses udflugt til København en lørdag i september, - hvor vi først ankommer til det nye og fantastiske kæmpe akvarium "Den Blå Planet" og efterfølgende kører til TIVOLI. 

Der kan blive tale om enten en dag tur, hvor vi kører af sted om formiddagen og kommer hjem midt på aftenen, eller en nat tur, hvor vi kører af sted om eftermiddagen og kommer hjem ved 3 tiden om natten. Fordelen ved dag turen ér, at vi er hjemme i god tid og fordelen ved nat turen ér, at vi oplever TIVOLI BY NIGHT med sit lyshav, skønne restauranter, optræden på plænen og et gigant fyrværkeri ved midnat.  

Bustur og entré bliver samlet 599 kr. ved tilslutning af 55 personer. Vis din uforpligtende interesse ved at tilmelde dig dag eller nat turen herunder m.m. Normalt koster en returbillet med bus og tog til København 720 kr. fra Lohals - så vi får noget for pengene og det i luksusbus med "Flysæder".

 Opsamling af deltagere langs ruten Lohals - Rudkøbing og ved busterminalen i Rudkøbing. Bustur uden entré 399 kr. Kaffe og kage, frem og tilbage 10 kr. pr. kop, - småkager 1. kr. pr. stk. - ret til ændringer forbeholdes.

Link til Facebook gruppen "Vild med Langeland", - hvor Du kan tilkendegive Din evt. interesse.

https://www.facebook.com/groups/845101052170236/

 

Et lille uddrag af mulighederne på turen :

Besøg "Den Blå Planet"


TIVOLI´s PROGRAM DE 2 KOMMENDE LØRDAGE


  
  Hit Counter