Om LOHALS HAVN A/S
HAVNEKONTOR

 Lohals havn har eksisteret i mere end 150 år, som en vigtig transporthavn for de varer der er blevet produceret og desuden som en vigtig anløbshavn for færger fra Korsør og Lundeborg. Samfundets udvikling har gjort, at det i dag er tusinder af sejlende turister fra flere lande, som lægger til havn for en nat eller to.

Gæsterne kan frit vælge, om de vil ligge til kaj i den gamle fiskerihavn eller i den velanlagte nye marina syd for den gamle havn.

Der er naturligvis frisk vand og elektricitet til rådighed. Der er sket store forandringer i de sidste år, hele havneområdet er blevet renoveret. I 2005 er den ny marinabygning blev bygget med nye toilet- og baderum til gæster og vaskemaskine. Som en selvfølge er der en bro til store sejlskibe, bedding, mastekran, slip, grillpladser m.v. til rådighed for havnens brugere.

Gratis internetforbindelse samt udførlige informationer om havnen og Lohals by er med til at skabe så gode muligheder for havnens gæster som muligt.

I gå afstand fra Lohals Havn findes der restauranter, grillkiosk, supermarked, bager og andre mindre butikker. Hver weekend om sommeren er der levende musik pa Lohals Havn.

Om man er gæst i nogle timer eller flere dage, der er gode feriemuligheder i Lohals og omegn. Her bor, arbejder og lever nogle af landets bedste kunstnere indenfor teater, film, musik, maleri, keramik og meget andet.

Lohals og det nordlige Langeland er et af de skønneste steder i Danmark. Med alt hvad hjertet og sjælen kan begære af mangeartet natur, store skovområder, dejlige badestrande, og helt unikke muligheder for fritidsaktiviteter.

Der er på hele havnens område, gratis adgang til Internet.

 

Indvielse af  havneprojekt 2 juni 2017.
 

Havneprojekt 2016 PDF fil


Havne projekt klarmeldes 2017.03.26

  
  Hit Counter