Lohals.dk har fået henvendelse fra flere borgere, der klager over inaktive vejarbejder til stor gene for alle, - kun 1 bil ad gangen kan passere og øvrig trafik må vente.

De nåede lige på et hængende hår, at påbegynde vejarbejder i begge sider af et uoverskueligt vejsving på Tom Knudsensvej i Lohals, så hele teltlejeren med skilte og bomme, kunne ligge inaktivt hen hele sommerferien, til kæmpe gene for den øgede ferietrafik, - det virker jo lettere GAK GAK, - vi skriver til kommunen for,  at høre om de kender noget til "Galskaben".

Følg kommunikationen herunder.
 

Vi skriver til Poul H. Petersen, der er driftsleder for vej, park og havn for Langeland kommune.

Hej Poul
 

Ved du hvad det er, der foregår på Tom Knudsens vej, - til borgere og turisters store irritation. Vi undrer os over, at der ikke planlægges, så man venter med, at påbegynde vejarbejder til efter sommerferien, – hvis arbejderne ikke kan afsluttes inden. Måske er det slet ikke kommunen der “roder” – men hvem er det så og skal de ikke have tilladelse af kommunen, der stiller krav om tidspunkter og færdiggørelse for mindst mulige gener i trafikken.

Se nedenstående link, hvor et svar bliver bragt.
 

Med venlig hilsen.

Sekretær Niels Hugo Røntved Andersen
Lohals Turist og Lokal Forening
Birkevej 4
5953 Tranekær
www.Lohals.dk
Tlf. 30 2280 30

 

Svar 18 juli 2012 :
 

Hej Niels Hugo

 

Jeg har talt med TDC som  åbenbart har en kabelfejl på vejen, reparationen gør at der skal arbejdes i alle tre huller på en gang –og det er rigtigt at arbejdet ikke blev gjort færdigt inden ferien, det er selvfølgelig uheldigt. Entreprenøren som er Hanson & Knudsen vil straks tage sig af problemet og dække hullerne så de ikke står og er til gene i ferien, de bliver så gravet op igen efter ferien, når reparationen skal laves færdig.

 

Med venlig hilsen

 

Poul H. PetersenEn stor tak til Poul H. Petersen for den meget hurtige og effektive indsats !!!

 

 


 
  Besøgstæller